Η Ομοσπονδία Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων (ΟΒΕΣ) είναι επικεφαλής στο επιχορηγούμενο από την Γενική Διεύθυνση «Απασχόληση, Κοινωνικές Υποθέσεις και Ίσες Ευκαιρίες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρόγραμμα STRENGTHENING INVOLVEMENT (VP/2017/008/0055). Το πρόγραμμα διαρκεί από 1.12.17 έως 30.11.18.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακοινώνει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες των παρακάτω εργασιών:

  • Επιμέλεια 5 video με συνεντεύξεις εκπροσώπων ενώσεων εργαζομένων σχετικά με την ενημέρωση και διαβούλευση στη χώρα τους. Για την Προκήρυξη της Σύμβασης κάντε κλικ εδώ.
  • Ανάπτυξη ιστοσελίδας του προγράμματος στο διαδίκτυο. Για την Προκήρυξη της Σύμβασης κάντε κλικ εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους σύμφωνα με το υπόδειγμα που περιλαμβάνεται σε κάθε προκήρυξη έως τις 31.12.2017 ειτε μέσω εμαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση Κάνιγγος 31, 10682 Αθήνα, υπόψη κυρία Μηλέας Παππά.