Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο στην Αθήνα, με μεγάλη προσέλευση συμμετεχόντων, που εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για τη συμβίωση εργαζομένων από διάφορες γενιές στον εργασιακό χώρο και το πώς μπορούν να μάθουν οι μεν από τους δε.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο the Stanley στην Αθήνα η ημερίδα λήξης του συγχρηματοδοτούμενου από τη ΓΔ Απασχόληση της ΕΕ έργου New Challenges+ με θέμα «Νέες προκλήσεις, που έφερε η πανδημία στην εργασία, την απασχόληση και την ενημέρωση και διαβούλευση».
Περισσότερα...

Με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη, της αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δέσποινας Κοζατσάνη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Χ.Καραταγλίδη, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου κ. Θ.Παπανδρέου και του Αντιδημάρχου Καστοριάς κ.Σωκράτη Πέλκα πραγματοποιήθηκε
Περισσότερα...

Η ΟΒΕΣ διοργάνωσε webinar με θέμα «Νέες προκλήσεις που θέτει η πανδημία στην εργασία, την απασχόληση και την ενημέρωση/ διαβούλευση», στην οποία συμμετείχαν από το Υπουργείο Εργασίας η κ. Μοσχονά και συνδικαλιστές από όλην την Ελλάδα.