Οι συνάδελφοι από την Διοικηση της ΟΒΕΣ Πρόεδρος Κώστας Μαργαρίτης και αντιπρόεδρος Βασίλης Νίνος συμμετείχαν στο συνέδριο E.A.T.S. που οργάνωσε στην Σόφια η Ιταλική Ομοσπονδία Fai Cisl στις 23/4/2024.

Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής αλυσίδας αξίας των γεωργικών προϊόντων διατροφής, του κοινωνικού διαλόγου και των εργασιακών σχέσεων στον αγροδιατροφικό τομέα, με τον εντοπισμό, την ανταλλαγή και την προώθηση ορθών πρακτικών που εφαρμόζονται

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα Erasmus+ INSPIRER "Χτίζοντας μια διαγενεακή κουλτούρα μάθησης και συνεργασίας στον εργασιακό χώρο", που συμμετείχε η ΟΒΕΣ, έλαβε το βραβείο Age management 2022 για την καλύτερη πρωτοβουλία στη Σλοβακία στον τομέα της διαχείρισης της ηλικίας. Το βραβείο απονεμήθηκε στον επικεφαλής εταίρο του προγράμματος, το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Košice - Σχολή Οικονομικών Επιστημών.

Εκπρόσωποι της ΟΒΕΣ συμμετέχουν στις 22 και 23 Μαΐου 2023 στη διακρατική συνάντηση και εργαστήριο του προγράμματος E.A.T.S. που διοργανώνονται στην Ιταλία από την Ιταλική Ομοσπονδία Γεωργικής Βιομηχανίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος FAI CILS.

Περισσότερα...

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο στην Αθήνα, με μεγάλη προσέλευση συμμετεχόντων, που εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για τη συμβίωση εργαζομένων από διάφορες γενιές στον εργασιακό χώρο και το πώς μπορούν να μάθουν οι μεν από τους δε.